skip to Main Content

De snijfolie van Art 2 Wall is van hoogwaardige kwaliteit

Vind u het mooi als er een tekst of quote op de muur staat? Heeft u wel eens gedacht over eenzelfde ontwerp, maar dan op een raam? De snijfolie van Art2Wall maakt dit mogelijk. U kunt uw ramen opfleuren door er de print van een activerende uitspraak op te bevestigen. Of u brengt het logo of de naam van uw bedrijf aan op uw kantoor. De mogelijkheden zijn legio. Wij zorgen ervoor dat u altijd een op maat gemaakt ontwerp geleverd krijgt. Dit kan aan de hand van een standaard ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp leveren. Omdat u zelf bepaalt hoe het ontworpen wordt, geniet u gegarandeerd van het eindresultaat op uw ramen.

Voor iedereen een passende oplossing

Omdat u helemaal zelf kan bepalen welk ontwerp u straks op uw ramen terugziet, bepaalt u ook zelf welke sfeer de ruimte krijgt. Wanneer snijfolie op de ruiten wordt aangebracht staat dit vrijwel altijd al professioneler dan ruiten zonder folie. Afhangend van de intentie van de folie kan deze veel betekenis geven aan de ruimte. Zo kunt u in een studieruimte of kantoor inspirerende uitspraken gebruiken. Binnen een bedrijf kan bijvoorbeeld een bijpassend motto of activerende slagzin gerealiseerd worden. Maar ook excentriekere ontwerpen zoals gedichten kunnen op de ramen worden aangebracht. Laat het ons weten en we komen samen tot een prachtig resultaat.

Snijfolie Art2Wall

Naast deze geweldige pluspunten heeft de raamfolie nog andere voordelen:

  • Wij kunnen uw eigen ontwerp omzetten naar folie
  • Het schoonhouden van de folie is gemakkelijk
  • U kunt de folie zelf aanbrengen
  • De folie zorgt voor een professionele look

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor snijfolie!

Het aanbrengen van de folie kunt u zelf

U bent enthousiast over de bestelde snijfolie en wilt deze graag zo snel mogelijk om de ramen zien. Dat komt goed uit! Het is namelijk mogelijk om dit zelf te doen! Zo hoeft u niet te wachten op een afspraak. Breng de folie aan in de hoek waar u wilt beginnen en strijk de print langzaam glad over het raam met een behangspatel. Het is belangrijk dat de luchtbellen onder de print zijn verdwenen. Op deze manier heeft u een authentiek ontwerp raamfolie op uw ramen.

Gaat het u niet lukken om zelf uw snijfolie op te plakken, laat het ons dan weten. Ons team staat voor u klaar om u hiermee te helpen.

Vrijblijvende offerte voor snijfolie

Bent u geïnteresseerd in snijfolie van Art2Wall? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u ons bereiken op 033-211 46 71 of via info@art2wall.nl. Art2Wall realiseert graag uw wens omtrent de mogelijkheden van snijfolie.

Back To Top

033-211 4671