skip to Main Content

Raamfolie van Art2Wall past op elke ruit

In welke ruimte u ook bent: een raam met raamfolie van Art2Wall zorgt voor een rustige en inspirerende sfeer. De folie zorgt ervoor dat gasten, collega’s of anderen niet bij u naar binnen kunnen kijken. Andersom betekent dit dat u minder afgeleid wordt door de bewegingen buiten uw ruimte. Hierdoor kunt u rustiger werken. Of met meer concentratie uw hobby uitvoeren. De rollen die u geleverd krijgt zijn passend gemaakt voor uw raam. U bepaalt welk ontwerp en welke afmeting raamfolie u graag wilt. Daarna gaan wij voor u aan de slag. Op de afgesproken dag leveren wij u de folie. Zo kunt u genieten van authentiek raamfolie dat alleen bij u thuis of bij u op werk op de ramen zit.

Voor elke sfeer een passende vormgeving

De voordelen van raamfolie houden niet op bij een betere concentratie. Zo is het ook een mooie manier om design toe te passen binnen uw ruimte. Kiest u bijvoorbeeld voor een totaal bedekkend ontwerp? Of heeft u liever een ontwerp waarbij een klein gedeelte zorgvuldig is uitgesneden? U kunt zelf helemaal bepalen hoe uw raamfolie eruit zal zien. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke sfeer een ruimte zal krijgen. Wilt u een ruimte waarin u sneller creatief geïnspireerd raakt? Of heeft u meer behoefte aan een rustgevend ontwerp? Misschien is een bedekkende rol folie wel voldoende voor u. Wij helpen u graag hierbij.

Naast deze geweldige pluspunten heeft de raamfolie nog andere voordelen:

  • Welk ontwerp u ook kiest: de folie is altijd naadloos
  • U kunt uw eigen ontwerp aanleveren
  • De raamfolie is eenvoudig schoon te houden
  • U kunt de folie zelf aanbrengen
  • De ruimte krijgt een professionele uitstraling
  • Het folie zorgt voor veel meer privacy

raamfolie Art2Wall

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor raamfolie!

De folie aanbrengen kan u zelf doen!

U hebt een mooi ontwerp raamfolie besteld en u weet wanneer deze geleverd wordt. Dan is het natuurlijk wel zo fijn om diezelfde dag de folie al bevestigd te hebben! De folie van Art2Wall is ontzettend makkelijk om zelf aan te brengen. Plak de folie in de juiste hoek en strijk deze vervolgens glad over het raam. Hiervoor kunt u een behangspatel gebruiken. Zorg ervoor dat de luchtbellen verwijderd worden onder de folie. Op deze manier heeft u een authentiek ontwerp raamfolie op uw ramen.

Mocht u om welke reden dan ook niet zelf in staat zijn om uw persoonlijke raamfolie aan te brengen, dan horen wij dat graag. Wij zorgen ervoor dat ons team voor u klaar staat om u te helpen.

Vrijblijvende offerte voor raamfolie

Wilt u graag raamfolie bestellen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 033-211 46 71 of mail naar info@art2wall.nl. Wij helpen u graag verder met ons kwalitatief hoogstaande raamfolie.

Back To Top

033-211 4671