skip to Main Content

Fotobehang van ontwerp tot montage

Interieurstyling voor kantoren, woonruimten, restaurants, hotels en particulieren. Art2Wall print kleine tot grote afbeeldingen als decoratie, reclame of presentatie. Daarbij bieden wij u een totaaloplossing van ontwerp tot productie en montage op locatie. Onze kracht ligt in de jarenlange ervaring op het gebied van interieur decoratie voor de particuliere en professionele markt. Met een hyper modern machinepark en een hecht team aan echte vakmensen leveren én monteren wij snel en vakkundig uw decoratie of reclame project.

U kunt bij Art2Wall terecht voor:

  • Grootformaat interieurvisuals
  • Naadloos fotobehang en muurbekleding
  • Winkelbelettering en bestickering
  • Raamdecoratie en raambelettering
  • Raamfolie
  • Badkamerfolie’s
  • Deurbekleding
  • Vloerfolie
  • En nog veel meer…….

Milieuvriendelijk naadloos fotobehang

Wij bieden u graag een milieuvriendelijke Naadloos fotobehang aan door te werken met groene printers en materialen. In onze eigen productieruimte in Hoevelaken printen wij met een duurzame hoog resolutieprinter op pvc-vrij naadloos behang. De afval- en restproducten worden door ons gerecycled. Binnenkort komen wij met een artikel dat gemaakt is van onze restanten of van Naadloos fotobehang dat vervangen wordt door een nieuw Naadloos fotobehang. Omdat wij in eigen huis printen, zij we flexibel en kunnen we snel Naadloos behang leveren tegen een scherpe prijs.

Voorbeelden van onze projecten


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/art2wall.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

Bestel direct bij Art2wall

Art2Wall print kleine tot grote afbeeldingen als decoratie, reclame of presentatie.
Bekijk onze projecten of bel ons vandaag nog!

Naadloos fotobehang

Het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt is een hoogwaardig product, oersterk, kan worden schoongemaakt en het is stoot- en krasvast.

Op deze manier wordt een geheel andere sfeer in huis gecreëerd, de woonkamer met die mooie skyline op de muur of de slaapkamer met dat mooie uitzicht!

Monteren naadloos fotobehang

Monteren van het Naadloos fotobehang is heel eenvoudig. Het is van belang dat de muur waartegen het naadloos fotobehang moet komen als volgt is afgewerkt;
De muur dient glad gestuct en vlak te zijn, verwijder dus eventueel alle schroeven of spijkers en repareer eventuele schade. Daarna voorlijmen met een voorlijm. N.B. Muurverf is geen voorlijmmiddel, gebruik hiervoor een daarvoor geschikt voorlijmmiddel.

In beeld

Stappenplan montage

1. Verwijder alle stopcontacten, lichtschakelaars, spijkers en oneffenheden
2. Plak de randen die u niet gaat behangen af met schilderstape
3. Lijm de randen in met een kwast
4. Met een roller het grote vlak met lijm aanbrengen (gelijkmatig)
5. Breng de print aan in de hoek waar u wilt beginnen
6. Strijk het behang glad met een behangspatel. Zorg ervoor dat er geen luchtbel meer zichtbaar is!
7. Snij met een afbreekmes (regelmatig vernieuwen) het overtollige materiaal weg.
8. Snij stopcontacten en lichtschakelaars voorzichtig uit.
9. Genieten van een waanzinnig mooie wand!!!

Back To Top

033-211 4671