skip to Main Content

Zorg voor een inspiratievolle ruimte met naadloos fotobehang

Wenst u een inspiratievolle ruimte met prachtig naadloos fotobehang? Dan bent u bij Art2Wall aan het juiste adres. Wij printen namelijk kleine tot grote afbeeldingen ter decoratie, als reclame of presentatie. Wij verzorgen het volledige proces, van productie tot montage op locatie. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van interieur decoratie en leveren onze producten zowel aan de particuliere als de professionele markt. Ons prachtige fotobehang wordt mogelijk gemaakt door een hypermodern machinepark en een hecht team van vakmensen. Wilt u ook uw ruimte laten spreken met ons uniek, naadloos behang met fotoprint? Neem dan direct contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Hoogwaardige kwaliteit naadloos fotobehang

Het fotobehang dat wij ontwerpen, leveren en plaatsen, is gemaakt van een bijzonder materiaal. Het is een hoogwaardig product dat oersterk is en zeer goed kan worden schoongemaakt. Tevens is het stoot- en krasvast. De afbeelding is volledig naadloos, wat voor een prachtig effect zorgt in uw ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een woonkamer met een indrukwekkende skyline op de muur of geniet van een slaapkamer met een rustgevende natuurfoto.

Naadloos fotobehang Art2Wall

Naadloos fotobehang

De voordelen van het naadloos behang met foto

Het fotobehang van Art2Wall heeft veel voordelen te bieden. Zo is het natuurlijk volledig naadloos. Maar er is nog meer:

  • U kunt zelf een foto aanleveren
  • Het is eenvoudig schoon te houden
  • Het is zeer makkelijk zelf te monteren
  • De kamer hoeft bij montage niet leeggehaald te worden
  • Gemakkelijk aan te passen aan de vormen van de wand

Meer weten over de voordelen? Neem dan contact met ons op!

De montage van het naadloos fotobehang

Het monteren van het naadloos behang is heel eenvoudig. Het is belangrijk dat de muur glad gestuct en vlak is. Eventuele schroeven en spijkers moeten dus verwijderd worden. Daarnaast moet de aanwezige schade gerepareerd worden. Vervolgens moet u de wand voorlijmen met voorlijm. Breng de print aan in de hoek waar u wilt beginnen. Daarna strijkt u het behang glad met een behangspatel. Het is hierbij belangrijk dat er geen luchtbellen zichtbaar zijn. Het overtollige materiaal kan weg worden gesneden met een afbreekmes. Ook de stopcontacten en lichtschakelaars kunnen op deze manier voorzichtig worden verwijderd. Op deze manier kunt u genieten van een prachtige muur!

Voorbeelden van onze projecten


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/art2wall.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

Vrijblijvende offerte voor naadloos fotobehang

Wilt u graag naadloos fotobehang bestellen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 033-2114671 of mail naar info@art2wall.nl. Wij helpen u dan graag aan uniek naadloos fotobehang!

Naadloos fotobehang van Art 2 Wall

Art 2 Wall is al jaren gespecialiseerd in het printen- en plaatsen van naadloos fotobehang. Wij hebben in het verleden al veel fotobehang geïnstalleerd bij kantoren, woonruimte, restaurants, hotels en particulieren. U kunt bij ons zowel groot naadloos fotobehang bestellen als -klein. Ook voor reclame of presentatie is ons naadloze fotobehang uitermate geschikt. Art 2 Wall heeft een hypermodern machinepark en een team van ervaren vakmensen. Wij kunnen het naadloos fotobehang ook voor u installeren.

Back To Top

033-211 4671