skip to Main Content

Interieur Stickers van Art2Wall voor elke ruimte

Interieur Sticker van Art2Wall geven uw ruimte een andere sfeer. Zo kunt u voor veel verschillende ontwerpen bij ons terecht. Wilt u een ruimte realiseren met een bepaald thema? De stickers zorgen voor eenheid door de hele ruimte. Daarnaast zorgt deze eenheid voor rust. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken om een ruimte in te richten als rustruimte. Maar het omgekeerde is ook mogelijk: u kunt de interieur sticker van Art2Wall tevens gebruiken om een inspirerende of activerende sfeer in de ruimte te creëeren.

De folie zorgt ervoor dat gasten, collega’s of anderen niet bij u naar binnen kunnen kijken. Andersom betekent dit dat u minder afgeleid wordt door de bewegingen buiten uw ruimte. Hierdoor kunt u rustiger werken. Of met meer concentratie uw hobby uitvoeren. De rollen die u geleverd krijgt zijn passend gemaakt voor uw raam. U bepaalt welk ontwerp en welke afmeting raamfolie u graag wilt. Daarna gaan wij voor u aan de slag. Op de afgesproken dag leveren wij u de folie. Zo kunt u genieten van authentiek raamfolie dat alleen bij u thuis of bij u op werk op de ramen zit.

Stel zelf uw ideale ruimte samen met interieur stickers van Art2Wall

Er zijn verschillende mogelijkheden om de interieur stickers van Art2Wall te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleuren van uw bedrijf(slogo) terug laten komen in onder andere de ontvangsthal en eventueel in de kantoren. Art2Wall maakt het u mogelijk dat u altijd uw eigen ontwerp aan kunt leveren. Zo bent u zelf helemaal de baas over wat u straks op de muren hebt hangen.

De interieur stickers van Art2Wall hebben nog meer voordelen:

  • De stickers zijn eenvoudig schoon te houden
  • Het aanbrengen van de stickers gaat gemakkelijk
  • De stickers geven de ruimte een vernieuwende uitstraling

Interieur Stickers Art2Wall

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor interieur stickers!

De interieur stickers zijn makkelijk aan te brengen

De interieur stickers van Art2Wall zijn makkelijk aan te brengen op de muur. Let er op dat de muur glad en vlak is. Spijkers en schroeven moeten daarom weggehaald worden. Breng daarna voorlijm aan op de wand en breng de print aan in de hoek waar u wilt beginnen. Strijk voorzichtig de stickers glad. Het is hierbij belangrijk dat er geen luchtbellen zichtbaar zijn. Zo geniet u van een muur met prachtige stickers!

Lukt het u om welke reden dan ook niet om zelf de interieur stickers aan te brengen, laat het ons dan weten. Ons team helpt u hier graag mee.

Vrijblijvende offerte voor interieur stickers

Wilt u graag interieur stickers van Art2Wall? Of wilt u meer weten over de stickers? Neem dan contact op via 033-211 46 71 of info@art2wall.nl. Wij helpen u dan graag aan authentieke interieur stickers.

Back To Top

033-211 4671