skip to Main Content

Een mooie fotomuur gezocht?

Bent u op zoek naar een fotomuur voor in uw ruimte en weet u niet goed waar u moet zijn voor de beste kwaliteit? Zoek dan niet langer verder, want bij Art2Wall bent u aan het juiste adres! Wij hebben de beste producten omtrent interieurstyling voor restaurants, hotels, kantoren en woonruimten voor u in petto! Bent u op zoek naar grote of juist kleine afbeeldingen? Wilt u reclame of decoratie? Bij ons vindt u wat u zoekt. Wij kunnen een gehele fotomuur voor u ontwerpen en doen zowel het ontwerp als de productie tot de montage bij u op locatie.

Uitzonderlijke kwaliteit fotobehang voor uw fotomuur

Wanneer u uw fotomuur door ons laat maken, krijgt u hoogwaardige kwaliteit fotobehang.
Wij kunnen deze met slechts één rol in de gehele breedte van uw ruimte hangen. Naden? Die zult u op ons behang niet gauw vinden. Tevens is ons behang gemaakt van krachtig materiaal en past het altijd. U kunt ons fotobehang ook uiterst goed gebruiken voor bijvoorbeeld de personeelsruimte van uw kantoor of op een wand van de activiteitenruimte van een verzorgingshuis. U kunt ons fotobehang uiteraard ook voor uw eigen woning gebruiken. Welke keuze u ook maakt, bij ons kunt u uw ideale fotomuur laten samenstellen!

Voorbeelden van onze projecten


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/art2wall.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

De voordelen van een fotomuur bij ons aanschaffen

Bestelt u uw fotomuur bij ons, dan is dat zeer voordelig voor u! Ons fotobehang heeft namelijk geen naden en u kunt het gemakkelijk zelf aan uw muur monteren. En dat zelfs sneller dan bij gewoon behang! Vooraf de ruimte leeghalen is niet nodig, want dit klusje is zo voor elkaar. U kunt ook gerust in het behang snijden wanneer er een voorwerp of stopcontact in de weg zit. Indien uw wand schuine hoeken of vormen heeft, hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Ons behang kan zich gemakkelijk aanpassen aan de vorm die uw wand heeft. Levert u een eigen foto bij ons aan voor uw fotomuur? Of kiest u ervoor om een foto te kiezen op een van onze stockfoto sites? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat vandaag nog uw fotomuur samenstellen!

Kunt u niet wachten om uw fotomuur door ons samen te laten stellen? Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Of zoekt u nog inspiratie? Bel ons dan via 06-51222705 of mail naar info@art2wall.nl.

Foto muur

Foto muren

Back To Top

033-211 4671