skip to Main Content

Prachtige beelden op de muur met fotobehang

Wilt u uw muren decoreren en bent u hiervoor op zoek naar mooi fotobehang dat ook nog eens van uitstekende kwaliteit is? Denk dan eens aan Art2Wall. Wij bieden u de mooiste producten op het gebied van interieurstyling voor woonruimten, restaurant, hotels en kantoren. Of u nu grote- of kleine afbeeldingen zoekt, reclame of decoratie wilt hebben, wij hebben het voor u in petto! Wij kunnen u een totaaloplossing bieden van ontwerp tot productie en montage bij u op locatie. Uw fotobehang leveren wij vakkundig en professioneel!

Ons naadloze fotobehang

Met naadloos fotobehang heeft u een bijzonder product in handen. De gehele wand kan met slechts één rol in de breedte gehangen worden.

Van naden is er dus geen sprake meer! Een ander bijkomend voordeel is dat het behang altijd past en gemaakt is van krachtig materiaal.

Het fotobehang is ook geschikt voor vele openbare ruimtes. Wat dacht u van op kantoor, in de sportschool, een verzorgingshuis of in een ziekenhuis? Met ons ruime aanbod verzekeren wij u dat u bij ons zeker iets prachtigs vindt voor de ruimte van uw keuze!

Fotobehang

Gratis Offerte

Vertel ons wat uw wensen zijn, dan stellen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Ook voor grote projecten.

Voorbeelden van onze projecten

De voordelen van ons naadloze fotobehang

Art2Wall

Door naadloos fotobehang aan te schaffen, profiteert u van vele voordelen!
Naadloos wil zeggen dat er absoluut geen sprake is van naden. U kunt het behang gemakkelijk zelf monteren. Het gaat zelfs sneller dan bij gewoon behang.
U hoeft de ruimte vooraf niet meer leeg te halen. Wilt u in het behang snijden omdat er een stopcontact in de weg zit? Ook dat is geen enkel probleem.

Heeft uw wand schuine vormen of hoeken? Het behang past zichzelf makkelijk aan aan de vormen van uw wand. U heeft de keuze om uw eigen foto bij ons aan te leveren, maar u kunt er ook voor kiezen om een foto te zoeken in onze stockfoto sites.

Wat u ook kiest, u heeft alle ruimte om uw wand een eigen unieke invulling te geven! En als laatste voordeel is ons fotobehang ook zeer gemakkelijk schoon te houden. U heeft er geen omkijken meer naar!

Bestel vandaag nog uw fotobehang!

Bent u enthousiast geworden over ons ruime assortiment fotobehang? En kunt u niet wachten om uw ruimte hiermee op te leuken? Plaats dan vandaag nog uw bestelling! Bent u nog op zoek naar inspiratie? Bel ons via 06-51222705 of mail naar info@art2wall.nl.

Back To Top

033-211 4671