skip to Main Content

Kies voor fotobehang met een voetbal of voetbalstadion

Bent u op zoek naar fotobehang van een voetbalstadion? Dan zit u helemaal goed bij Art2Wall. Wij ontwerpen, produceren en leveren naadloos behang met een foto in een hoge resolutie. De foto kunt u helemaal zelf bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een zelfgemaakte foto van een voetbal of ga voor een stockfoto van een indrukwekkend voetbalstadion. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Lees verder of neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Wakker worden tegenover een levensecht voetbalstadion

Iedere voetballer in spe zou het liefst wakker worden in of tegenover een prachtig voetbalstadion. Wij van Art2Wall kunnen dit waarmaken. Bij ons kunt u terecht voor naadloos fotobehang dat gemaakt is van zeer sterk materiaal. Het behang is kras- en stootvast en is heel eenvoudig schoon te maken. Uw uitgekozen foto van een voetbal of voetbalstadion wordt door onze geavanceerde machines en team met vakmensen op het behang geprint. Wanneer u het behang op de muur aanbrengt, zorgt dit voor een unieke, inspiratievolle ruimte. Welke foto wilt u graag zien op uw muur? Laat het ons weten en wij maken een offerte op maat voor u op.

Voorbeelden van onze projecten

Breng het fotobehang op deze manier aan

Wilt u het bijzondere behang met een voetbalstadion of voetbal aanbrengen op de muur? Dan is het belangrijk dat u begint met een strakke, glad gestucte muur. De schroeven en spijkers dient u te verwijderen. Vervolgens begint u met het aanbrengen van voorlijm.

Na het voorlijmen brengt u de print aan in een van de hoeken. U brengt het behang aan over de gehele muur en u strijkt het glad. Het overtollige materiaal kunt u wegsnijden. Zijn er nog luchtbellen aanwezig? Zorg er dan voor dat deze verdwijnen. Wanneer u klaar bent, kunt u genieten van uw levensgrote voetbal of voetbalstadion.

Fotobehang voetbal

Profiteer van deze voordelen

Het bijzondere behang van Art2Wall heeft veel voordelen te bieden. Het fotobehang:

  • Vormt zich gemakkelijk naar de vorm van de wand
  • Wordt duurzaam geproduceerd
  • Is volledig naadloos
  • Is gemakkelijk schoon te maken
  • Kan zelf worden ontworpen
  • Is zeer gemakkelijk te monteren

Meer weten over de voordelen? Bel of mail ons!

Kies voor uniek behang met een voetbal

Wenst u fotobehang met een voetbalstadion of voetbal? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons product? Bel dan naar 033-2114671 of mail naar info@art2wall.nl. Wij helpen u dan graag aan uniek fotobehang met een voetbalstadion of voetbal.

Back To Top

033-211 4671