skip to Main Content

Koop fotobehang van vlies bij Art2Wall

Wilt u graag fotobehang van vlies laten aanbrengen in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor? Wij van Art2Wall willen u graag helpen. Wij ontwerpen, produceren en leveren fotobehang met een foto of print in een zeer hoge resolutie. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons team met vakmensen en onze geavanceerde machines. Welke print of foto wilt u graag laten printen op uw naadloos behang? Geef uw wensen aan ons door en wij maken op maat uw behang van vlies.

Het vliesbehang van Art2Wall

Het behang dat wij bij Art2Wall maken lijkt op vlies behang maar is veel sterker en vergelijkbaar met glasvezel. Tevens is het kras- en stootvast en eenvoudig schoon te maken. We zorgen ervoor dat het behang op een duurzame manier wordt geproduceerd. Het vlies waarvan het behang is gemaakt, kan volledig naadloos worden uitgevoerd, wat een zeer indrukwekkend effect geeft. Welke afbeelding wilt u laten printen op het fotobehang? Kies bijvoorbeeld voor een eigen gemaakte foto of ga voor een bijzondere stockfoto. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor de muur in uw kantoor, slaapkamer of hal.

Voorbeelden van onze projecten

De voordelen van naadloos vliesbehang met foto

Het behang van Art2Wall biedt heel veel voordelen. Wij zetten enkele voordelen voor u op een rij:

  • Vormt zich gemakkelijk naar de vorm van wand
  • De kamer hoeft u bij montage niet leeg te halen
  • Het fotobehang is helemaal naadloos
  • Het is gemakkelijk schoon te maken
  • U kunt de foto zelf aanleveren
  • Zeer gemakkelijk te monteren

Benader ons voor meer informatie over de voordelen.

Zo kunt u het naadloos fotobehang aanbrengen

Het aanbrengen van fotobehang is heel makkelijk. Omdat het vlies uit één stuk bestaat, bent u geen uren bezig met het aanbrengen van verschillende banen. U begint met een gladde muur waar alle schroeven en spijkers uit zijn verwijderd. U brengt voorlijm aan en begint in de hoek van de muur met het aanbrengen van de print.

Vervolgens strijkt u het behang glad en snijdt u het overtollige materiaal weg. Zorg ervoor dat er geen luchtbellen meer aanwezig zijn. Bent u klaar? Dan kunt u heerlijk genieten van uw prachtige muur met foto!

Fotobehang vlies

Bestel uw behang van vlies met foto

Wilt u graag fotobehang van vlies aanbrengen in uw werkkamer of slaapkamer? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Bel dan naar 033-2114671 of mail naar info@art2wall.nl. Wij zorgen dan graag voor uniek fotobehang van vlies.

Back To Top

033-211 4671