skip to Main Content

Kies voor fotobehang met een vliegtuig

Wilt u uw ruimte verrijken met fotobehang met een vliegtuig? Dan zit u helemaal goed bij Art2Wall. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, maken en leveren van fotobehang op maat. Wij maken van uw kantoor, slaapkamer of woonkamer een echte blikvanger. Wij maken gebruik van innovatieve machines en een hecht team van vakmensen. Zij zorgen ervoor dat uw print op het naadloze behang wordt geprint. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Dan kunt u verder lezen of contact opnemen voor meer informatie of een offerte op maat.

Behang met een prachtig vliegtuig in uw kantoor

Wilt u graag uw kantoorruimte of hal een bijzondere touch geven? Dan kunt bij ons een prachtig vliegtuig op naadloos fotobehang laten printen. Het materiaal van het behang is heel bijzonder. Het wordt namelijk op een duurzame manier geproduceerd en is heel sterk. Daarnaast is het bestand tegen krassen en stoten en heel gemakkelijk schoon te maken. Ten slotte is het behang natuurlijk volledig naadloos. Dit zorgt voor een fenomenaal effect. Zo komt uw geprinte vliegtuig nog beter tot zijn recht!

Voorbeelden van onze projecten


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/art2wall.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

Het aanbrengen van het behang

Zoals gezegd is het monteren van het fotobehang heel eenvoudig. Wij leggen u graag uit welke stappen u moet nemen voor perfect aangebracht behang met de afbeelding van een vliegtuig. Begin met een gladde en strakke muur.

Verwijder schroeven en spijkers, dicht de gaten en breng voorlijm aan. Breng het behang aan in de hoek waar u wilt beginnen. Strijk het behang glad met een behangspatel en verwijder de aanwezige luchtbellen. Tenslotte snijdt u het overtollige materiaal weg. Dan is het tijd om te genieten van het prachtige eindresultaat.

Behang van Art2Wall? Dit zijn de voordelen!

Wilt u ook prachtig behang met een afbeelding van een vliegtuig in uw ruimte? Art2Wall helpt u graag. Het naadloze behang heeft de volgende voordelen:

  • De kamer hoeft bij montage niet te worden leeggehaald
  • Het fotobehang is volledig naadloos
  • U kunt de foto zelf aanleveren
  • Het is gemakkelijk schoon te maken
  • Zeer gemakkelijk te monteren
  • Vormt zich gemakkelijk naar de vorm van wand

Voor meer informatie over de voordelen kunt u contact opnemen.

Bestel fotobehang op maat

Wilt u graag fotobehang met een vliegtuig via Art2Wall bestellen? Of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact op via 033-2114671 of mail naar info@art2wall.nl. Wij verrijken uw ruimte dan graag met fotobehang met een vliegtuig.

Back To Top

033-211 4671