skip to Main Content

Fotobehang met de zee of het strand bij Art2Wall

Wilt u in uw ruimte genieten van fotobehang met het strand of de zee? Kies dan voor de producten van Art2Wall. Bij ons kunt u terecht voor uniek naadloos behang met een foto in een zeer hoge resolutie. De foto op het behang kunt u zelf aanleveren of u kiest voor een mooie stockfoto. De gekozen afbeelding wordt door ons vakkundige team en onze geavanceerde machines op het behang geprint. Na de montage in uw ruimte kunt u genieten van een rustgevend strand of een indrukwekkende zee. Welke foto wilt u op het fotobehang laten drukken? Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Geniet van de rustgevende zee

Droomt u ervan om wakker te worden tegenover een prachtig strand of een helderblauwe zee? Dan zit u helemaal goed bij Art2Wall. Wij kunnen namelijk een naadloos behang voor u maken met een levensechte foto. Het behang is gemaakt van een bijzonder materiaal dat zeer sterk en krasvast is. Daarnaast is het eenvoudig schoon te houden en wordt het hoogwaardige product op een duurzame manier geproduceerd. Dus wilt u ook graag een rustgevende ruimte creëren? Dan gaan wij van Art2Wall graag voor u aan de slag!

Voorbeelden van onze projecten

De montage van het fotobehang

Het aanbrengen van het behang met een foto van het strand of zee is heel gemakkelijk zelf te doen. Begin met een strakke, glad gestucte muur. Dat betekent dat eventuele schroeven en spijkers verwijderd moeten worden.

Lijm de muur met voorlijm en breng de print aan in een van de hoeken.

Strijk het behang glad en zorg ervoor dat er geen luchtbellen meer aanwezig zijn. Zit het behang strak op uw muur? Dan kunt u genieten van uw levensechte strand of zee!

Fotobehang zee

De voordelen van ons behang

Het behang van Art2Wall heeft veel voordelen. Het fotobehang:

  • Vormt zich gemakkelijk naar de vorm van de wand
  • Wordt duurzaam geproduceerd
  • Is volledig naadloos
  • Is gemakkelijk schoon te maken
  • Kan zelf worden ontworpen
  • Is zeer gemakkelijk te monteren

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bestel het behang met een prachtig strand

Wilt u ook graag fotobehang met de zee of het strand in uw slaapkamer of kantoor? Of wenst u een offerte op maat? Benader ons dan via 033-2114671 of mail naar info@art2wall.nl. Wij hopen dat u lang mag genieten van uw fotobehang met een rustgevend strand of een indrukwekkende zee.

Back To Top

033-211 4671