skip to Main Content

Geef fotobehang stad als bijzonder cadeau

Heeft u binnenkort een feestje? En wilt u indruk maken bij uw vrienden, kennissen of werkgever? Wij bieden u een mogelijkheid voor een uniek cadeau. Laat anderen kennismaken met een mooie rol fotobehang van een stad. Of geef een waardebon om uw relatie zelf hun eigen foto te laten uitkiezen. Ze zullen versteld zijn van dit excentrieke geschenk. U kunt helpen om de muur van uw verraste connectie klaar te maken voor montage. Maak er een gezellige dag van en ga samen de uitgekozen print opplakken. Of verbaas de ontvanger door hem of haar een dagje weg te sturen en vervolgens zijn of haar muur op te fleuren. Het is gegarandeerd een uniek cadeau waar nog lang over nagepraat zal worden. Is uw interesse gewekt om de mogelijkheden te ontdekken? Neem dan contact op met ons voor een rol fotobehang stad op maat.

Geniet van fotobehang van een stad

Wilt u uniek fotobehang met een stad als Amsterdam kopen? Maak dan kennis met Art2Wall. Wij zijn in staat uw foto van Rotterdam, Utrecht of Amsterdam te printen op naadloos behang. Heeft u liever een rustgevende natuurfoto op de muur in uw kantoor? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt namelijk zelf de foto aanleveren. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem direct contact op om het behang te bestellen.

Het materiaal dat wordt gebruikt voor het fotobehang

Uw foto met een prachtige stad wordt door geavanceerde machines en een team van vakmannen op het naadloze behang geprint. Het materiaal dat wordt gebruikt is heel bijzonder. Het is zeer sterk, bestendig tegen krassen en stoten en heel gemakkelijk schoon te houden. Daarbij komt dat het volledig naadloos is. Dit zorgt voor een indrukwekkend resultaat. Benieuwd geworden naar hoe u een ruimte kunt verrijken met een foto van Rotterdam of Utrecht? Neem dan contact op voor inspiratie!

De voordelen van het fotobehang

Het fotobehang van Art2Wall heeft verschillende voordelen. Wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • De kamer hoeft bij montage niet te worden leeggehaald
  • Op een milieuvriendelijke manier geproduceerd
  • Vormt zich gemakkelijk naar de vorm van wand
  • Het fotobehang is volledig naadloos
  • U kunt de foto zelf aanleveren
  • Zeer gemakkelijk te monteren

Benader ons voor meer informatie over de voordelen.

Fotobehang stad

Kies voor een foto van Amsterdam, Utrecht of Rotterdam

Van welke foto wilt u kunnen genieten in uw slaapkamer, kantoorruimte of woonkamer? Bij Art2Wall is het mogelijk om zelf een bijzondere foto aan te leveren en deze op behang te laten drukken. Kies bijvoorbeeld voor een mooie stad als Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Bent u niet in het bezit van een mooie foto? Dan kunt u natuurlijk ook gaan voor een stockfoto van de stad die u wenst. Laat ons uw voorkeur weten. Wij zullen dan direct aan de slag gaan en voor een prachtig eindresultaat zorgen.

Bestel uw behang met een foto van Rotterdam

Wilt u graag uw ruimte verrijken met fotobehang met een stad als Rotterdam? Of wilt u eerst een offerte op maat laten maken? Neem dan contact op via 033-2114671 of mail naar info@art2wall.nl. Wij zorgen dan graag voor uniek fotobehang met Amsterdam, Utrecht of Rotterdam.

Wie zijn Art2Wall en wat doen we?

Wij zijn een hecht team met gespecialiseerde vakmensen. Wij houden van ontwerpen en printen. Samen met u gaan we kijken waarmee we u kunnen helpen. We hebben een ruime keuze uit een breed assortiment. Art2Wall levert onder andere raamfolie, snijfolie en deurfolie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor interieur stickers. Een uniek aspect van ons bedrijf is dat we de foto’s ook op andere ondergronden kunnen realiseren, zoals hout.

Als wij voor u iets printen, gebeurt dit altijd milieuvriendelijk. Onze groene printers zijn niet schadelijk en we recyclen onze afvalproducten. Wij printen in eigen huis waardoor we niet afhankelijk zijn van een derde partij. Dit garandeert een snelle en flexibele samenwerking met u.

Of u nou als particulier uw kantoor of woonruimte wilt restylen. Of wanneer u een ruimte in uw restaurant, hotel of cafe wilt opvrolijken. Neem contact met ons op. Wij zullen u voorzien van een prachtige rol naadloos fotobehang van bijvoorbeeld een stad.

Back To Top

033-211 4671