skip to Main Content

Verschillende stijlen fotobehang op maat

Het hebben van een muur met een mooie print geeft een positieve boost aan de ruimte. Er zijn verschillende stijlen mogelijk waar u uit kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit printen in kleur of in zwart-wit. Maar ook kunnen wij sepia foto’s realiseren. Afhankelijk van uw wensen kunt u uw eigen foto of een stockfoto gebruiken. Het is natuurlijk extra leuk om uw eigen foto terug te zien in een van de ruimtes waar u vaak bent. Maar ook een stockfoto staat erg professioneel op de muur.

In beide gevallen zorgen wij voor fotobehang op maat met een ruime snijmarge. Dat past gegarandeerd! Kies uit een breed assortiment onderwerpen. Houdt u van bos of natuur? Of prefereert u een foto van een stad? Alle foto’s zijn mogelijk! Zelfs een foto van uw favoriete voetbalelftal, filmpersonage of artiest. Bent u geïnteresseerd? Art2Wall levert een hoogwaardige kwaliteit fotobehang precies op maat gesneden voor uw muur.

Fotobehang op maat laten maken? Wij doen het voor u!

Denkt u erover om fotobehang op maat te laten maken? Als u fotobehang bestelt, wilt u uiteraard het liefst dat alles goed past. Wanneer u een stukje overhoud, geeft dat vaak een lelijk aanzicht. Art2Wall biedt u een uitkomst en kan uw fotobehang geheel naar uw wens samenstellen. Stukken overhouden is verleden tijd, want bij ons heeft u de garantie dat ons fotobehang ook echt past! Wij bieden u een totaaloplossing aan, waarin het ontwerp, de productie en montage bij u op locatie zijn inbegrepen. Uw fotobehang op maat maken doen wij met de beste materialen. Vakkundig en snel.

Uw fotobehang op maat is zo geregeld!

Wanneer u uw fotobehang op maat laat maken door Art2Wall, krijgt u een bijzonder eindproduct. Met één rol kunt u uw fotobehang al in de breedte ophangen. Naden? Die ziet u niet meer. Daarom leveren wij ook naadloos fotobehang. Ons fotobehang is gemaakt van sterk materiaal. Het is zeer geschikt voor in bijvoorbeeld uw woning, in een verzorgingshuis of op kantoor. Het materiaal dient vele openbare ruimtes.
Uw fotobehang op maat is zo gevonden in ons ruime assortiment fotobehang, maar u kunt zelf ook een foto aanleveren die wij op maat maken.

Gratis Offerte

Wanneer u aan ons doorgeeft wat uw wensen zijn stellen wij helemaal gratis een offerte op. Ook voor grote projecten!

Voorbeelden van onze projecten


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/art2wall.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

De voordelen van fotobehang op maat laten maken door ons

Uw fotobehang op maat laten maken door ons levert u vele voordelen op!
Allereerst bevat uw fotobehang geen naden, waardoor het behang een mooier aanzicht heeft. Het behang is gemakkelijk zelf te monteren. Sneller dan wanneer u gewoon behang wilt plaatsen. De hele ruimte leeghalen? Niet meer nodig. U kunt ook gerust in het behang snijden mocht er een stopcontact in de weg zitten. En heeft uw wand schuine vormen of hoeken? Dan is het goed om te weten dat ons behang zich gemakkelijk aan de vormen van uw wand aanpast. Neem een kijkje bij onze stockfoto sites en kies een mooie foto waarvoor u fotobehang op maat wilt laten maken. Zelf een foto aanleveren? Dat is zeker mogelijk! U heeft alle ruimte om uw wand zo uniek mogelijk te maken!

Fotobehang op eigen maat

Laat vandaag nog uw fotobehang op maat maken!

Wilt u graag uw fotobehang op maat laten maken door Art2Wall? En bent u razend benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op of plaats direct uw bestelling! Heeft u nog inspiratie nodig? Bel dan naar 06-51222705 of mail naar info@art2wall.nl. Uw fotobehang op maat laten maken is nog nooit zo leuk geweest!

Het team van Art2Wall

Ons team bestaat uit gespecialiseerde vakmensen. Ontwerpen en printen zijn onze passies. Wij willen u graag helpen om een keuze te maken tussen onze producten. Ons brede assortiment biedt een ruime keus. Wij leveren onder andere raamfolie, snijfolie en deurfolie. Daarnaast kunnen wij interieur stickers printen. Wilt u iets dat nog specialer is? Bij ons kunt u terecht voor foto’s op andere ondergronden, zoals hout.

Wij vinden het milieu belangrijk en daarom zijn al onze prints milieuvriendelijk. Onze printers zijn groen. En de afvalproducten van het printen recyclen we altijd. We hebben een flexibele service omdat we in eigen huis afdrukken. Zonder tussenkomst van een derde partij. Hierdoor is een snelle samenwerking gegarandeerd.

Wilt u uw kantoor of woonruimte restylen? Of heeft u behoefte aan het opvrolijken van een ruimte in uw restaurant, hotel of cafe? Neem contact op met ons. Wij zorgen er met plezier voor dat uw print perfect om maat is voor uw muur.

Back To Top

033-211 4671