skip to Main Content

Beleef herinneringen opnieuw door fotobehang met eigen foto

Heeft u mooie herinneringen aan een reis? Of betekent een bepaalde stad veel voor u? Art2Wall kan voor u een rol fotobehang met uw eigen foto realiseren. Het zal uw ruimte uniek maken. Door de hoge kwaliteit van de print lijkt het alsof u weer op diezelfde plek bent. Daarvoor hoeft u niet eens een reis te boeken. Geniet van uw herinneringen met het gemak van uw eigen huis.

U kunt ook kiezen voor een print van een bepaalde voetbalclub of artiest. Of voor een bepaald schilderij. De keuze is aan u. In alle gevallen helpen wij u graag verder. Bent u geinteresseerd? Of wilt u nog meer ontdekken? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden van fotobehang met uw eigen foto.

Ga voor fotobehang met uw eigen foto

Wilt u een ruimte verrijken met fotobehang met uw eigen foto? Bij Art2Wall is het mogelijk! Wij maken en leveren naadloos behang waar u uw eigen foto of print op kunt laten drukken. De foto op het behang heeft een zeer hoge resolutie en zorgt voor een fenomenaal effect in uw ruimte. Het unieke behang wordt gemaakt met behulp van hypermoderne machines en een team van echte vakmensen. Wilt u meer te weten komen over het ontwerp en de montage van het behang met print? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Kies voor een stockfoto of uw eigen foto

Wilt u van uw slaapkamer, receptiehal of kantoor iets bijzonders maken? Dan zit u bij Art2Wall helemaal goed. U kunt het behang met uw eigen foto laten uitvoeren. Kies bijvoorbeeld voor een rustgevende natuurfoto uit uw eigen collectie of ga voor een indrukwekkend vergezicht. Uw foto zal op een bijzonder materiaal worden geprint. Het materiaal dat wij gebruiken is sterk, eenvoudig schoon te houden en stoot- en krasvast. Zo blijft uw eigen foto heel lang mooi. Beschikt u niet over een mooie afbeelding? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een bijzondere stockfoto.

Voorbeelden van onze projecten


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/art2wall.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

De montage van het fotobehang

Het monteren van het fotobehang kunt u heel gemakkelijk zelf uitvoeren. U begint met een mooie, glad gestucte muur waar alle schroeven en spijkers uit verwijderd zijn. Eventuele oneffenheden en gaten moeten vooraf worden gerepareerd.

Dan kunt u aan de slag gaan met het aanbrengen van voorlijm. Vervolgens brengt u de print aan in de hoeken. Strijk het behang glad met behulp van een behangspatel. Verwijder de aanwezige luchtbellen en snij het overtollige materiaal weg. Wanneer u klaar bent, kunt u genieten van uniek behang met uw eigen foto!

Fotobehang eigen foto

De voordelen van het fotobehang

Kies voor het fotobehang van Art2Wall en geniet van de volgende voordelen:

  • De kamer hoeft bij montage niet leeggehaald te worden
  • Het behang met print is volledig naadloos
  • De foto kan zelf worden aangeleverd
  • Het is eenvoudig schoon te houden
  • U kunt het eenvoudig zelf monteren
  • Vormt zich gemakkelijk naar de wand

Meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Benader ons voor meer informatie over het fotobehang

Wenst u fotobehang met uw eigen foto? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met Art2Wall via 033-2114671 of mailen naar info@art2wall.nl. Wij helpen u dan graag aan fotobehang van uw eigen foto!

Wie zijn Art2Wall en wat doen we?

Samen met onze collega’s vormen wij een hecht team gespecialiseerde vakmensen. Van ontwerpen en printen worden we blij! Wij vinden het leuk om u te helpen met uw vragen. Ons bedrijf biedt een een ruime keus uit een breed assortiment. U kunt bij ons terecht voor onder andere raamfolie, snijfolie en deurfolie. Ook leveren wij interieur stickers. Daarnaast kunnen wij de foto’s ook op speciale ondergronden realiseren, zoals hout.

Het milieu is voor ons belangrijk. Daarom printen wij met milieuvriendelijke groene printers. De afvalproducten van het fotobehang recyclen we altijd. We printen in ons eigen bedrijf. We zijn dus niet verbonden aan een derde partij. Hierdoor kunnen we een snelle en flexibele samenwerking garanderen.

Heeft u behoefte aan het restylen van uw kantoor of woonruimte? Of wilt u een ruimte in uw restaurant, hotel of cafe opvrolijken? Neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder met het realiseren van fotobehang met uw eigen foto.

Back To Top

033-211 4671