skip to Main Content

Hoogwaardig fotobehang kantoor van Art2Wall

Voor een hoogwaardige kwaliteit en een prachtig resultaat bent u aan het goede adres voor fotobehang kantoor van Art2Wall. Wij hebben jarenlang ervaring in het bedrukken van naadloos fotobehang. Zij staan graag voor u klaar om u te voorzien van advies en nemen u graag uw werk uit handen. In ons hypermoderne machinepark werken onze gespecialiseerde vakmensen aan uw bestelling. Wij nemen contact op als het fotobehang kantoor voor u klaar ligt.

Fotobehang kantoor Art2Wall

Fotobehang kantoor geeft uw ruimte een boost

Met fotobehang kantoor tovert u gemakkelijk uw ruimte om in een geheel nieuwe omgeving. Het sterke en stoot- en krasvaste materiaal zorgt ervoor dat het fotobehang professioneel staat. Het is eenvoudig schoon te houden en makkelijk aan te brengen. U kunt kiezen tussen fotobehang kantoor van uw eigen bijzondere foto of van een stockfoto.

Wat maakt fotobehang kantoor zo uniek?

Gaat u voor dit fotobehang kantoor van Art2Wall, dan heeft u een uniek product in handen. Wij leggen graag uit waarom ons fotobehang een goede keuze is.

  • Naadloze print;
  • U kunt uw eigen foto gebruiken als fotobehang;
  • Schoonmaken is eenvoudig;
  • Fotobehang kantoor is eenvoudig zelf te monteren;
  • U hoeft geen meubels te verplaatsen bij montage;
  • Ons fotopapier hecht professioneel aan de wand.
  • We printen alles op maat (met een ruime marge)

Met fotobehang van een bos of van natuur ontdekt u wat voor invloed het heeft op uw kantoor. Het werkt rustgevend en inspirerend en zorgt voor een fijne werksfeer.

Monteren van fotobehang kantoor

U kunt gemakkelijk het behang zelf aanbrengen op de wand(en) in uw ruimte. Zorg ervoor dat alle schroeven, spijkers en stopcontacten verwijderd zijn en dat de muur egaal en vlak gestuct is.

Als de muur vlak is kunt u deze insmeren met voorlijm. U kunt daarna uw fotobehang aanbrengen op de hoeken van uw wand. Met een behangspatel strijkt u alle luchtbellen onder het fotobehang weg. Het overtollige behang kunt u voorzichtig wegsnijden.

Bekijk hieronder door ons uitgevoerde projecten. U vindt hier een overzicht van fotobehang projecten op kantoren, maar ook voor bijvoorbeeld particulieren en hotels. Ziet u een project dat erg aanspreekt? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer wat we voor uw kantoor kunnen betekenen. Wij hebben duurzame producten en fotobehang van hoge kwaliteit.

Voorbeelden van onze projecten


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/art2wall.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

Vrijblijvend een offerte voor fotobehang kantoor

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Of wilt u meer ontdekken over de mogelijkheden van printen op fotobehang? Wilt u meer informatie ontvangen over ons fotobehang? Neem dan snel contact met ons op via 033-2114671 of mail naar info@art2wall.nl. Wij helpen u graag met fotobehang op kantoor.

Back To Top

033-211 4671