skip to Main Content

Fotobehang met hout, een bos of waterval bij Art2Wall

Bent u op zoek naar fotobehang met een bos, kleurrijke bloemen, indrukwekkende waterval of warm hout? Dan zit u helemaal goed bij Art2Wall. U kunt bij ons bedrijf terecht voor uniek, naadloos behang met een prachtige foto van bijvoorbeeld de natuur of wonderschone bloesem. Uw gekozen print wordt door ons vakkundige team en geavanceerde machines op het behang geprint. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen voor meer informatie. Wij kunnen dan direct een offerte op maat voor u maken.

Kom tot rust in een prachtig bos in uw kantoor!

Wilt u midden in de natuur wakker worden? Wilt u in uw slaapkamer kunnen genieten van de schoonheid van een waterval, bloesem, het bos of bijzondere bloemen? Bestel dan het fotobehang van Art2Wall.

Het naadloze behang wordt uitgevoerd met een foto in een zeer hoge resolutie. Zo zijn de kleinste details van het hout en de bloemen scherp zichtbaar.

Het behang is gemaakt van een uniek materiaal dat zeer sterk en stootvast is. Wij kunnen dit bijzondere materiaal op een duurzame manier produceren. Wilt u ook in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor genieten van de natuur? Benader dan de vakmensen van Art2Wall.

Zo monteert u het fotobehang

De montage van het fotobehang is heel eenvoudig. U begint met een strak gestucte muur. U dient alle spijkers en schroeven te verwijderen. Ook de eventuele gaten in de muur moeten gestopt worden. Dan kunt u beginnen met het aanbrengen van voorlijm. Na het voorlijmen begint u in een hoek met het aanbrengen van de print. Strijk het fotobehang glad met een behangspatel. Zorg ervoor dat er geen luchtbel meer zichtbaar is!

Gebruik een afbreekmes om het overtollige materiaal weg te halen en de stopcontacten en de lichtschakelaars uit te snijden. Bent u klaar? Dan kunt u gaan genieten van uw levensechte bos, bloesem, waterval, hout of bloemen!

Voorbeelden van onze projecten

Kies voor de voordelen van het behang van Art2Wall

Wanneer u kiest voor het fotobehang van Art2Wall, geniet u van de volgende voordelen:

  • Het vormt zich gemakkelijk naar de vorm van de wand
  • Wordt duurzaam geproduceerd
  • Volledig naadloos
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • U kunt de foto zelf aanleveren
  • Het is zeer gemakkelijk te monteren

Meer weten over de voordelen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Geniet vandaag nog van een levensechte waterval, bos of bloesem

Wenst u ook fotobehang met prachtige natuur in uw woonkamer of kantoor? Of heeft u behoefte aan een offerte op maat?

Benader ons dan via 033-2114671 of mail naar info@art2wall.nl.

Straks kunt u ook genieten van uw prachtige fotobehang met bloemen, bloesem of het bos!

Art2Wall

Fotobehang bos Art2Wall voorbeeld

Back To Top

033-211 4671