skip to Main Content

Uw unieke fotobehang kopen via Art2Wall

Wilt u graag bijzonder fotobehang bestellen? Dan bent u bij Art2Wall aan het juiste adres. Wij ontwerpen, maken en leveren namelijk uniek, naadloos fotobehang. Wij beschikken over hypermoderne machines en een team met echte vakmensen die uw foto met een zeer hoge resolutie kunnen drukken op behang. Dit bijzondere behang zorgt voor een verbazingwekkend effect in uw kantoor, slaapkamer of hal. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Voorbeelden van onze projecten

Zo kunt u uw eigen foto op de muur bestellen

Wilt u graag bijzonder behang met een foto bestellen bij Art2Wall? Dan kunt u gaan voor een bijzondere foto die u zelf heeft gemaakt. Beschikt u niet over een mooie foto? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een indrukwekkende stockfoto.

De foto zal door ons team op het behang worden geprint. Het materiaal dat wij gebruiken is zeer sterk, stoot- en krasvast en eenvoudig schoon te houden. Daarnaast is het volledig naadloos. Zo kunt u nog heel lang genieten van uw eigen foto in uw ruimte. Wilt u direct het behang kopen? Dan neemt u nu contact met ons op.

Naadloos behang kopen via Art2Wall? Dit zijn de voordelen!

Wilt u via Art2Wall naadloos behang met uw eigen foto kopen? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • De kamer hoeft bij montage niet te worden leeggehaald
  • Het fotobehang is volledig naadloos
  • U kunt de foto zelf aanleveren
  • Het is gemakkelijk schoon te houden
  • Zeer gemakkelijk te monteren
  • Vormt zich gemakkelijk naar de vorm van wand

Neem contact op wanneer u het behang direct wilt bestellen.

Fotobehang bestel

Fotobehang bestellen

Het aanbrengen van fotobehang

De montage van het fotobehang is uiterst eenvoudig. Omdat het behang volledig naadloos is, hoeft u niet bang te zijn voor een ongelijke print. Gaat u zelf het fotobehang aanbrengen op uw muur? Zorg er dan voor dat de muur helemaal glad is voordat u de voorlijm aanbrengt. Verwijder de eventuele schroeven en spijkers en repareer de aanwezige gaten.

Na het voorlijmen brengt u het behang aan in de hoeken. Strijk het behang glad met een behangspatel en verwijder de aanwezige luchtbellen. Tenslotte snijdt u het overtollige materiaal weg en kunt u genieten van het resultaat.

Zo kunt u het behang eenvoudig bestellen

Wilt u graag fotobehang kopen via Art2Wall? Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat? Dan belt u naar 033-2114671 of mailt u naar info@art2wall.nl. Welk fotobehang wilt u bestellen? Laat het ons weten!

Back To Top

033-211 4671