skip to Main Content

Fotobehang met een auto via Art2Wall

Wenst u prachtig fotobehang met een auto print? Dan bent u bij Art2Wall aan het juiste adres. Wij ontwerpen, produceren en leveren namelijk fotobehang dat helemaal op maat kan worden gemaakt. Het behang kan worden uitgevoerd met een foto of print naar keuze. Denk aan een afbeelding van een prachtige auto. De geavanceerde machines en het team vakmensen zorgt ervoor dat uw gekozen foto op het behang wordt geprint. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op en ontvang een offerte op maat.

Kies voor een foto van een levensgrote auto

Wilt u uw kantoor verrijken met behang met een foto van een levensgrote auto? Wij van Art2Wall helpen graag. De auto wordt in een zeer hoge resolutie op het behang geprint. Het materiaal van het behang is zeer stevig, kras- en stootvast en makkelijk schoon te maken. Doordat het behang naadloos is, zorgt dit voor een indrukwekkend resultaat in uw ruimte. Het mooie is dat het fotobehang ook nog op een duurzame manier wordt geproduceerd!

Voorbeelden van onze projecten

Zo brengt u het behang aan

De montage van het fotobehang kunt u heel gemakkelijk zelf doen. U begint met het gladmaken van de muur waar u het behang op wilt hebben. U verwijdert alle aanwezige schroeven en spijkers en vult de gaten. Dan gaat u aan slag met het voorlijmen.

Na het voorlijmen begint u in een hoek met het aanbrengen van de print. Vervolgens strijkt u het behang glad en snijdt u het overtollige materiaal weg. Voor extra uitleg kunt u de instructievideo op onze website bekijken.

Fotobehang auto

De voordelen van het behang van Art2Wall

Kiest u bij Art2Wall voor behang met een levensgrote afbeelding van een auto? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Vormt zich gemakkelijk naar de vorm van wand
  • De kamer hoeft u bij montage niet leeg te halen
  • Het fotobehang is helemaal naadloos
  • Het is gemakkelijk schoon te maken
  • U kunt de foto zelf aanleveren
  • Zeer gemakkelijk te monteren

Benieuwd naar de andere voordelen? Neem dan contact met ons op.

Bel of mail om fotobehang te bestellen

Wilt u graag fotobehang met een auto in uw kantoor? Of heeft u behoefte aan een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via 033-2114671 of mail naar info@art2wall.nl. Wij helpen u dan graag aan uniek fotobehang met een auto.

Back To Top

033-211 4671