skip to Main Content

Deurfolie van Art2Wall voor iedere deur

Heeft u behoefte aan een opvallende deur? Dan is de deurfolie van Art2Wall een goede oplossing. U kunt bijvoorbeeld uw logo op de deur aanbrengen waardoor klanten weten waar uw kantoor is. Of realiseer kamers met verschillende thema’s waarbij een begeleidende print op de deur komt te staan. Wat u ook wilt: wij maken het op maat voor u. Hierbij kunt u gebruik maken van standaard ontwerpen of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren. We zorgen er voor dat u kunt genieten van een mooi resultaat op uw deur(en).

Voor iedereen een passende oplossing

Ruimtes krijgen gegarandeerd een andere sfeer wanneer een deur een mooie print heeft. Deze deuren kunnen veel invloed hebben op de betekenis van de omgeving. Zo wordt een saaie ziekenhuishal veel aantrekkelijker met authentieke deurfolies. Maar ook een bedrijf kan een verbetering merken van werksfeer doordat de omgeving inspirerender of rustgevender wordt.

Snijfolie Art2Wall

Deurfolie kan in alle ruimtes toegepast worden. Er zijn namelijk vele voordelen:

  • Het is mogelijk uw eigen ontwerp te gebruiken
  • Het materiaal is makkelijk schoon te houden
  • De deurfolie is makkelijk aan te brengen
  • Deuren met prints zorgen voor een professionele uitstraling

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deurfolie!

De deurfolie zelf aanbrengen doet u zo

Het fijne van deurfolie van Art2Wall is dat dit gemakkelijk zelf aan te brengen is. Zorg ervoor dat u precies in de hoek plakt waar u wilt beginnen. Daarna kunt u langzaam de print over de deur strijken met behulp van een behangspatel. Let er wel op de de luchtbellen onder de deurfolie moeten verdwijnen.

Gaat het u niet lukken om de deurfolie zelf aan te brengen, contacteer ons dan. Wij helpen u hier graag mee.

Vrijblijvende offerte voor deurfolie

Wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden van de deurfolie van Art2Wall? U kunt ons bellen op 033-211 46 71 of mailen naar info@art2wall.nl. Art2Wall staat graag voor u klaar om u hiermee te helpen.

Back To Top

033-211 4671