skip to Main Content

Wilt u een foto op behang hebben?

Heeft u een mooie foto en wilt u deze foto op behang hebben? En zoekt u dan vooral naar behang van goede kwaliteit die jarenlang meegaat? Art2Wall biedt u fotobehang van hoogwaardige kwaliteit en heeft de meest prachtige producten in haar collectie. Denk aan producten voor interieurstyling voor restaurants, hotels, woonruimten en kantoren. Zoekt u een grote of kleine afbeelding? Mag het reclame of decoratie zijn? Wat u ook zoekt, wij hebben het voor u in huis! Bij ons vindt u de totaaloplossing, wat begint bij het maken van het ontwerp. Vervolgens gaan wij over tot produceren en kunnen wij uw foto op behang op locatie monteren. Dat is nog eens handig!

Uw foto op behang vrijwel naadloos!

Laat u ons uw foto op behang verzorgen, dan heeft u straks een mooi eindresultaat!
Ons behang is naadloos en daarmee een mooie blikvanger in uw ruimte. U heeft slechts één rol nodig om in de gehele breedte te hangen. Nog een voordeel is dat ons behang de perfecte fitting heeft en het materiaal waarvan het gemaakt is vrij sterk is. U kunt ons fotobehang gebruiken voor diverse ruimtes. Of het nu uw eigen huis betreft, een kantoorruimte of een verzorgingshuis, met ons kwaliteitsbehang zit u goed! Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Wie weet vindt u hier snel uw foto op behang!

Voorbeelden van onze projecten

De voordelen van een foto op behang bij ons

Indien u kiest voor een foto op behang bij ons, dan levert u dat mooie voordelen op!
U hoeft zich geen zorgen meer te maken om naden, want die zijn simpelweg niet aanwezig. Het behang zelf monteren? Dat is uiteraard een optie, en zelfs een snellere en makkelijkere optie dan gewoon behang plaatsen. Vooraf de ruimte leeghalen is niet meer nodig. Zit er een stopcontact in de weg en overweegt u in het behang te snijden? Geen enkele moeite. Heeft u een schuine of hoekige wand? Ook dat is geen probleem. Het behang past zich als vanzelf aan. U kunt bij ons een eigen foto aanleveren, maar u heeft ook de mogelijkheid om een geschikte foto te vinden in onze stockfoto sites. Wat voor keuze u ook maakt, u heeft alle vrijheid om er uw eigen creatieve en unieke invulling aan te geven! En hebben wij u al verteld dat uw foto op behang zeer gemakkelijk schoon te houden is? U ziet, wij bieden u enkel voordelen!

Uw foto op behang vandaag nog bestellen

Wilt u uw foto op behang zo gauw mogelijk bestellen? Heeft u behoefte aan meer informatie? Of kunnen wij u wat inspiratie bieden?
Bel ons via 06-51222705 of mail naar info@art2wall.nl.

Behang foto Art2Wall

Art2Wall voorbeeld

Back To Top

033-211 4671