Materialen


Naadloos fotobehang

Naadloos fotobehang is een uniek product. De gehele wand wordt slechts met één rol in de breedte behangen. Dus absoluut geen naden meer en past altijd!! Het materiaal is oersterk en het past altijd (rondom standaard ca 5cm extra). Het is op vele ook openbare ruimtes beschikbaar. Hierbij valt te denken aan woonkamer, slaapkamer, badkamer (spatwater geen probleem), kantoor, hal, gang, restaurant, sportschool, ziekenhuis, verzorgingstehuis enz enz.

Raamfolie 

Raamfolie zijn er in vele soorten te verkrijgen. Twee varianten komen het meest voor dusted- (melkglasfolie) en frostedfolie (met een zilverkorrel erin en lichtgrijs). In de foto hiernaast is de dustedfolie verwerkt geprint met een kleur en in één raam contour gesneden om de vergaderruimte aan te geven. Op de deur is een gewoon" vinyl geplakt met een extra beschermlaag om de duurzaamheid te garanderen.  

Snijfolie

Met snijfolie kun je de meest uiteenlopende decoraties maken. Op de foto hier links is er een tekst uitgesneden maar figuren blokken en illustratie zijn ook allemaal mogelijk. Tevens is het mogelijk om frosted of dusted raamfolie te snijden. Zelfs de raamfolie in een kleur, foto of patroon is weer mogelijk. Heeft u een vraag over de diverse toepassingen laat het ons dan weten. Bel of mail. 

Bijzondere toepassingen

Naast dat wij op flexibele materialen kunnen printer is één van onze printers specifiek voor vlakke harde materialen. Hiernaast is een vakantiefoto geprint op afgewerkt steigerhout. Dit geeft een heel bijzondere uitstraling. Leuk om cadeau te doen! Maar met deze printer kunnen we ook deuren en houten planken beprinten. Allemaal met een heel bijzondere uitwerking.

Vinyl

Vinyl, in de volksmond ook wel met sticker aangeduid, kent vele toepassingsmogelijkheden. Meestal wordt het op ramen, deuren of systeemwanden toegepast. Hiernaast hebben wij het vinyl op een systeemwand aangebracht.

Combinaties van materialen

Vaak bij projecten maken wij gebruik van verschillende materialen tegelijk. Dit heeft vaak te maken met de ondergrond en de mogelijke toepassingen. Door onze jarenlange expertise op het gebied van groot formaat printen en interieurinrichting kunnen wij tot zeer mooie resultaten komen. Op linkerfoto hebben we behang gecombineerd met vinyl op de deur. De kunst is om het partoon/beeld zo mooi mogelijk door te laten lopen. Ons montageteam is daar een expert in om dit tot een mooi eindresultaat te laten worden.  
Share by: